Saturday, 23 January 2010

Terima kasih Teman2 ku

ALHAMDULILLAH,hari ni sangat gembira (^_^).Terima kasih teman2 untuk majlis tadi.Mohon maaf atas kelambatan saya.Hari jumaat sepatutnya cuti tapi TERpenuh dengan kerja2 yang tak dapat dielakkan.Buat aliaa,yana dan tuty terima kasih banyak2 sebab buat kat rumah korang.Juga buat kawan2 yang sudi masak..sedap dan sangat mengenyangkan.Hari ni sekadar mahu berkongsi gambar2 :D.Tahun ni merupakan sambutan hari lahir PALING BEST buat saya ;)


Ini cheese cake auni (^_^).Petang2 lagi dah buat,hehe,TQ auni ;) *sorry gambar senget*



makan nasi ayam di rumah didi,sha,ayu,syida dan kuya..bukan sempena birthday saya sebenarnya tapi sebab malam tu hari jadi saya kiranya jadi tetamu istimewa jugak la. (^_~)






dimasak oleh aliaa dan yana.YUM YUM



okie,ini kek daripada aliaa dan kawannya (^_^) thanks aliaa

Terima kasih semua..ALIAA,YANA,TUTY,KAK LONG,KAK AINA,KAK IBA,KINAH,PAAH,MOH,HANAN,KAK HANA,FIFET,SARAH,NAD,SYAZA,HANA,AUNI,KAK DINA,KAK IZZAH,WANI,IKA *ada lagi ke ek??maaf kalau tertinggal.. :-P*

OKIE,sesapa nak tempah cheese cake tu boleh beritahu saya ye,hehe,insyaALLAH hana sudi buat..boleh ke hana??? ;)

Semoga ukhuwah kita berkekalan,bersama dalam gembira mahupun sedih...insyaALLAH
I LOVE U ALL (^_^)

Walau berjauhan korang tetap dalam hati gadisberbajubiru ;)


+>gambar muffins hana dan moh terpaksa dibuang sebabnya TUT..haha.kami2 saja yang tahu ;)
sorry dear friends ;P

7 Kata-kata hikmah:

white.cempaka said...

i love u gadis berbaju biru dan berbeg kucing yg comel..heheheee ^^
*btw, i've set my blog to private due to some hal, so if nak usha, nnt bg lah email k?*

merpatiputih said...

wah2..
bly je if ssape2 nk tempah k..
juz let me noe nk cheese cake cmne then budjet brp...
then i'll dcide wether i can make it or not hee
*alamak cm poyo je ckp eng sbb white cempaka ni ckp eng tbe2 nk ikt la haha

Aliaa said...

awww ur welcome dear...
happy birthday from me and azhari.
semoga pjg umur
murah rezeki
berjaya dunia akhirat
and diberi rakan2 and jodoh yg baik

take care sygg..
love ya
muahx!

GadisBerbajuBiru said...

i love u too ;)
ok,insyaALLAH..just invite jela.emel org tu tmbh DOT.COM je..xde MY.hehe

TQ for ur present.org ckp..segan saya nk guna , (^_^)

GadisBerbajuBiru said...

MEK NA:
yeay hana bg green light,sila tempah semua..hehe.makan sampai gemuk :D :D

TQ hanabanana.i love u


ALIAA:
tq so much aliaa.ameen,semoga dimakbulkan ALLAH

take care juge,selamat pulang ke msia. :D

kite syg aliaa (^_^)
-MEK- ;)

drcaries said...

huhu....
ct ku syg!!!
hepy besday cyg..
muffin mmg patut x di tayangkn pn..huhu
hanya kte sje yg tahu..hohoh

drcaries said...

huhu....
ct ku syg!!!
hepy besday cyg..
muffin mmg patut x di tayangkn pn..huhu
hanya kte sje yg tahu..hohoh