Sunday, 30 May 2010

Nasi Ayam

Yum Yum,ini lah hasilnya tadi

Assalamualaikum......(^_____^) mulakan post dengan senyuman lebar sebab baru lepas makan nasi.Alhamdulillah,kenyang.Ok hari ini saya nak bagi resepi Nasi Ayam Cik Ct *perasan nya*.

Disebabkan malas menaip atau copy and paste,saya sertakan saja link haha.



OK,siap dihidang dan sedia untuk dimakan! :)

Resepi nasi ayam ni saya cari dengan bantuan encik google dari sumber yang banyak.Jadi,ambil sana sikit ambil sini sikit,inilah hasilnya.Memasak itu seni jadi ubah lah mana yang rasa nak ubah asalkan rasa nya tak lari jauh :P.SELAMAT MENCUBA (^_^) *tetiba rasa macam cakap indOn*


14 Kata-kata hikmah:

hanagembira said...

sy jgkla tukang hbskn huhu
yummy! ;pppp

drcaries said...

bile plk la sye bole makan nye td la td mimpi g umh koram...huhu

Tarian Pena ~GadisBerbajuBiru~ said...

awak memang! :P

Tarian Pena ~GadisBerbajuBiru~ said...

oh MOH.. haishh,patut lps mimpi tu terus dtg... :P
hehe,lain kali nk mai oyat dulu,nty kita masak sedap2.
(^_^)

siap mimpi2 lagi,rindu benar kat kitorg. *wink2*

ismisyakila said...

isk geram betul akak tengok (T_T)

Tarian Pena ~GadisBerbajuBiru~ said...

alahai kakak~ :P lepas korang exam 3 jun ni org pg umah ye..with kak ain.. trpk2 nk masak apa untuk ummi dan baby hehe.

Cik Hijau said...

nak jugak. hua2...main2 je
akak jeles org bleh masak nasi2 nih sbb slalu xreti.

ismisyakila said...

yahuuu! mai jangan memalu. nanti akak masakkan spesial jugak. cik didi, mai la juge. jangan tangan kosong ye~~ ngeh3.

sinar_islami said...

Sedapnya.....(^_^)
Lama dah umah akak tak masak nasi ayam..
anti dtg umah akak, tlg masakkan..hehe

Tarian Pena ~GadisBerbajuBiru~ said...

cik hijau:
yo yo je kak didi xreti :P,saya jeles jgk dengan awak sbb terer masak..bertuah sape dapat ;)

kak kiki:
aloh kakak,excitednya ade tetamu nk datang..
okeh,masak lah special hoho

kak sha:
xpe kak sha dah nak balik kan?nty suh umi kak sha buat eh. :P :P :P

djambu puadovich said...

nak sup...~~,

Tarian Pena ~GadisBerbajuBiru~ said...

tunggu balik msia,makan puas2..xlama dah tu

good luck doc! :)

Aliaa said...

xkira. ct habis exam. kene uat utk alia. pastu kene ajar alia. plss..
sebab plan bile balik malaysia ni nk masak utk family.
*konon berangan rajin.kat msia.kuali pun xpgg* hahaha

Tarian Pena ~GadisBerbajuBiru~ said...

insyaALLAH..kita pg masak kat umah aliaa lah..hehe.alia sediakan semua..ct tukang masak je :P :P