Monday, 7 June 2010

Aja aja fighting!


Left unspoken.Kadang-kadang diam tu lagi baik.Biar diam,diam yang bermakna (^_^)



Open your eyes,your heart and your mind


Forgive everyone for the sake of ukhuwah.We do it to get well and move on.



Life is about trying.So,never give up!


nota kaki:

suka saya petik kata2 kakyu,
-Pelik tetapi benar, ada orang on YM tapi invisible hanya semata-mata untuk melihat status orang lain sahaja.

-Lebih pelik dan lebih benar lagi, ada orang rasa gembira apabila melihat anda online YM walaupun anda tidak menegur dia kerana baginya cukuplah anda online sebagai tanda anda masih bernyawa.
adakah anda dalam kelompok ni?Jangan risau,anda normal ;)


-Oh ada orang hantar mesej kat FB hana.Pasal post ni -warkah ADAM kepada HAWA- Bacalah wahai kaum Hawa :)


-Hari ini saya masak bubur jagung.Entah berapa banyak gula saya masukkan tapi still tak manis sangat.Betul ke gula mesir memang kurang manis??? @_@


-Jom layan lagu FIFA WORLD CUP versi PALESTIN -WAVING FLAG-






6 Kata-kata hikmah:

faramira said...

waaaaah.. dh ade signature la..
hehe..
lame x drop komen kt cnie..

p/s: nk bubur jagung! heeee

Tarian Pena ~GadisBerbajuBiru~ said...

heheh,cantik tak?cantik kan?kan? :P

ct pun dah lama xjenguk fara (-_-),cuak nk exam..take care babeh :D

nk bubur jagung sila datang mesir.haha

putera cahaya said...

salam ziarah cik siti ku sayang ..

nak juga bubur jagung (^_^)


siti, comel la nota kaki cik siti..

agak2x, sy yg mana?

*wink-wink* =P

Tarian Pena ~GadisBerbajuBiru~ said...

aik asal putera lak?bukan ke puteri :D

terima kasih sudi ziarah

nk bubur jagung eh?mai la mesir.haha.ceh cik ct asyik nk suruh org je ziarah dia :P

comel kan?kan?haha
agaknya awak dua-dua pun ye..betul tak? *wink2*

putera cahaya said...

putera la baru bergaya..(^_^)

tu la cik siti, jemput la ziarah saya ni...bawa bersama bubur jagung tu..=)

agak-agaknya bubur jagung tu kurang manis sebab pembuat jagung tu dah terlalu manis tak?

jadi tak perlu letak gula banyak2x tapi lebihkan senyuman dalam masakan..

p/s: pesanan daripada kementerian kesihatan malaysia =P

Tarian Pena ~GadisBerbajuBiru~ said...

eceh,xboleh blah~ :P

tunggu cik ct xtau lah bila..lps kawen baru nk g jalan2.haha

huhu,ameen ameen...moga2 manis sungguh pembuat jagung tu (^____^)

:D :D :D