Wednesday, 2 June 2010

Selamat Hari Lahir Mek Ka!

SELAMAT HARI LAHIR yang ke 21 buat ZULAIKHA AMIN (^_^)

~semoga jadi anak,wanita dan bakal isteri solehah :P :P :P

~dipanjang umur,dimurahkan rezeki

~berjaya dan bahagia dunia akhirat

~semoga jadi doktor gigi yang bertaqwa dan cool lepas tu pergi join mercy.OK? ;)..jangan lupa doakan PALESTIN dan seluruh umat Islam


Walaupun rancangan asal kami tak menjadi tapi tak apa lah..dapat jugak buat surprise.Semua orang sibuk siapkan makanan selepas Subuh tadi dan Hana ialah chef pertama dibantu Kak Dina dan Auni.Saya pula hanya perlu menguruskan Kak Ika tapi gagal.Minta maaf semua.haha.Tengah orang busy siapkan semua makanan, saya hanya menjadi reporter untuk LifeLine For Gaza *koya*

Sebenarnya nak siapkan semalam tapi disebabkan penat berjalan2 di Sikkah tak dapatlah nak buat terus.Selepas solat Subuh pagi tadi terus berasap dapur.Oh terima kasih kepada orang yang beli roti dan telur.Rancangan awal nya nak bawak Kak ika pergi library Mubarak tapi memandangkan kalau pergi sana cik siti asyik mengantuk dan melayan buku2 cerita jadi cik siti pun cakap lah nak pergi library gamaah.Tapi kak ika ni balik awal lah pulak sebab tak duduk semeja dan arab meja dia buat bising.Hantar mesej,terus blah..tak sempat nak panggil balik.Call berpuluh-puluh kali tak angkat *OVER* haha.Jadi cik siti pun balik rumah awal jugak dengan penuh kecewa.

Tak larat nak bercerita banyak2.Last2 kak ika call balik Hana dan kami pun suruh lah dia datang rumah kami.Terima kasih buat Hana,Mak Din dan Auni sebab bertungkus-lumus.Kalau sesiapa nak resepi makanan kat bawah ni minta dengan Hanagembira ye,tak pun tunggu summer ni..dia akan buat blog ke 2 nya..its about cooking,do support her! ;).Jom layan gambar.

ZULAIKHA-KAKA-BANDAAVATAR-TEMBAM


with gedem a.k.a hanagembira


tengok cupcakes kami!


ini pai ayam...yum yum best nya


ini pulak pai epal..makan sikit je,sebab dah kenyang sangat


Hana kata ini DUGONG PUFF.haha :P



with love ~GEDEM-POLIS-SOTONG-USTAZAH AUNI-MEK JAH~

Dalam kita bergembira semoga kita tak lupa pada yang sedang dalam kesusahan.Doakan kemenangan ISLAM!

0 Kata-kata hikmah: