Friday, 7 January 2011

EXAM EXAM



Saya dalam fatrah exam sekarang ini dan percaya tak kalau saya kata orang nak exam selalunya emosi tak stabil sangat.Mesti percaya,kan?kan?Sebab kita semua merasainya :)

'Arrgh,banyak lagi tak baca!'

'Cuaknya,doktor cakap banyak chapter masuk'

'haih,hari ni kena masak pulak'

'Menyesal!menyesal!hari ni tido banyak sangat,tak sentuh buku kottt'

'Eh,entah bila nak pergi ziarah adik SC'

Dan macam-macam dialog lagi kita boleh dengar.Masa nak exam ini juga lah tiba-tiba rasa macam banyak benda tak dapat nak buat.Itu lah,ini lah sehinggakan kita lupa kita telah mengabaikan insan-insan di sekeliling.Jangan lupa ye kawan2,study study juga tapi hak orang lain jangan kita buat2 tak endah.Peringatan untuk kita bersama ;)

Hmm,masa berlalu dengan sangat pantas.Sudah beberapa bulan kita belajar dan tak lama lagi dah nak final.Cepat sangat pulak rasanya.*cuak*.Ok kawan2!Doakan saya berjaya untuk next exam!Pernah tak korang rasa dah banyak baca tapi bila nampak soalan exam terus lupa amende yang dah dibaca.Sedih kan kalau macam tu?Tapi tak apa,USAHA TANGGA KEJAYAAN.Chaiyok!Allah ada bersama kita,jangan risau.Pergantungan padaNYA yang paling utama~


Nota 1:Tak ber'break' mane la cuti ni sebab ada 2 papers lagi menanti selepas cuti..fiuh~

Nota 2:Rasa macam nak pergi Sinai lagi tahun ni sebagai 'manusia biasa'.Hmmm...

1 Kata-kata hikmah:

Cik Pikah said...
This comment has been removed by the author.